EL DIRECTOR

Marc Reguant Vila

Nascut a Santpedor, comença els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Santpedor amb Elisabet Casanovas. Posteriorment els continua al Conservatori Municipal de Música de Manresa on obté el grau professional de música amb l’especialitat de Clarinet amb el professor Joan Plaja i rep el premi Mestre Blanch de final de grau professional.

Cursa els estudis superiors de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) amb el professor Joan Enric Lluna i continua rebent classes de piano amb Manuela Gouveia i, de cant, amb Francesc Garrigosa. Forma part de diverses formacions cambrístiques, corals i orquestrals entre les quals en destaquen ARSinNOVA Cor de Cambra (dir.: Pere Lluís Biosca – Marc Díaz), el Cor Madrigal i el Cor Ibercamera (dir.: Mireia Barrera) i el trio amb Marina Pelfort (piano) i Mireia Tarragó (soprano).

Ha seguit la seva formació vocal amb Carles Farreras, Elisenda Durà i, actualment, amb Natasha Tupin. En el camp de la direcció coral ha seguit diversos cursos de la FCEC amb professors com Pere Lluís Biosca, Jordi Lluch, Xavier Sans, Glòria Coma, Elisenda Carrasco, Xavier Puig i Manel Valdivieso, i el Curso de Dirección Coral de Segovia, amb Josep Vila i Casañas i Alina Orraca. Actualment rep classes de direcció coral del prestigiós director Josep Vila i Casañas.

Dirigeix la Coral Escriny des del setembre de 2009. Dirigeix també el Cor de Teies – cor de noies de Santpedor.

Compagina la seva activitat com a intèrpret i director amb la docència a l’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol i a l’Escola Municipal de Música d’Artés, de la qual n’és el director.

Contacte:

Coral Escriny
Carrer de Sant Antoni, 22 bis. 08251 Santpedor
info@coralescriny.cat

© 2019 Coral Escriny