Search
Close this search box.

NOTÍCIES

Gràcies i bon any!

Primer de tot, us volem desitjar un 2024 ple de salut, energia i música!

Aquest Nadal que hem deixat enrere, la coral ha tingut el goig de veure com s’omplia -per dues vegades- l’auditori del Convent per escoltar la darrera producció del cor (Entre dos silencis). Un programa exigent i atrevit, centrat en el simbolisme, que ens ha permès explorar un període de la història de la música en el qual destaquen diversos autors catalans que es van emmirallar en grans referents europeus. De tots ells se n’ha pogut sentir una acurada selecció d’obres, acompanyades de diverses peces audiovisuals que han ajudat a contextualitzar la música en un temps de canvi i de transició.
Moltes gràcies a les 430 persones que heu assistit a l’espectacle!

Encetem l’any amb nous projectes, que us anirem detallant properament, entre els quals destaca un concert amb l’Orfeó Català, que vindrà a Santpedor el 20 d’abril i l’endemà tornarem a cantar junts al Palau de la Música Catalana.

Reprenem, doncs, la feina amb il·lusió, amb ganes de continuar creixent musicalment de la mà del nostre director, Marc Reguant, al qual agraïm immensament la dedicació i la professionalitat.