Search
Close this search box.

Jazz’Estiu

DISSABTE

2 de JULIOL de 2022

21.30 h

PATI INTERIOR DE L'INSTITUT D'AURO

SANTPEDOR

La proposta de la Coral Escriny per tancar la temporada 2021-2022 és un concert d’estàndards de jazz -en el sentit més ampli del terme- en el qual s’oferiran catorze temes molt coneguts, la major part dels quals han estat harmonitzats per a cor mixt expressament per a l’ocasió, de la mà del reconegut pianista, compositor i professor David Martell.

PROGRAMA

I got rhythm

George Gerswhin

My baby just cares for me

Nina Simone, sobre un tema de Walter Donaldson

My favorite things

O. Hammerstein - R. Rodgers

Night and Day

Cole Porter

My Foolish heart

V. Young - N. Washington

All the things you are

Jerome Kern

La Mer

Charles Trenet

Popurri Bossanova-Jobim (Garota de Ipanema / Desafinado / Chega de saudade)

Tom Jobim

Dream a little dream of me

F. Andre - W. Schwandt

Fly me to the moon

Bart Howard

Moon River

Henry Mancini

Sir Duke / I wish

Stevie Wonder

Duke Ellington Medley (Satin doll / Don’t get around much anymore / Take the A’ train / It don’t mean a thing)

Duke Ellington

INTÈRPRETS

En aquesta ocasió, la Coral Escriny estarà acompanyada per tres músics excepcionals que, quan toquen junts, ho fan sota el nom d’ODD TRIO.

Odd Trio: Pere Barrera, David Martell i Xevi Camp

DAVID MARTELL

David Martell Solernou és pianista i compositor. Format als Conservatoris de Manresa i de Barcelona i titulat superior de jazz a l’ESMuC. Des del 1991 ençà ha rebut diversos guardons tant pel que fa a la interpretació (2n premi en el concurs d’interpretació musical Arjau, el 2002) com a la composició (1r premi en el concurs de composició “Paquita Madriguera”, el 2008, amb la seva obra simfònica “Laberint enigmàtic”).
És autor de més de 500 peces musicals: obres per a piano, cambra, grups de jazz, dues obres simfòniques (“Laberint enigmàtic” i “Fantasia oriental per a piano i orquestra”) i quatre cantates (“Ui, sí quina por!”, “El món és prou gran”, “Unes colònies d’aventura” i “Patuflash”). També ha posat música als documentals “La travesía” i “La revolta del burots” i ha escrit la música per a quatre obres de teatre i tres musicals. Ha musicat per encàrrec la sèrie de poemes “Encanteris”, “Drapets al sol”, “Visca l’amor”, “Bon vent i barca nova”, “Frivolitats” i “l’Hora Foscant” juntament amb actors com Joan Crosas, Aina Huguet, Ivan Padilla, Alícia Puertas, Jaume Costa, “Titot”, Sònia Moya… També ha arranjat, dirigit i tocat diversos musicals i forma part de diferents grups de jazz, entre els quals Odd Trio, amb qui van editar el seu primer CD, “Orgànic” (2004). Ha participat en els espectacles “Cançons des del mirall” amb la cantant Elisabet Soler i “Homenatge a Edith Piaf”, “Músiques d’arreu del món” i “Boulevard de la chanson française” amb la cantant Núria Cols, “Un repertori de saldo” amb Lluís Barrera i Jordi Gener, el musical “Quan passi tot això” amb Salva Racero i Sílvia Blavia… També ha format part del grup de pop “Abrília”.
Des de 1996 també ha exercit la docència a diferents escoles de música.

XEVI CAMP

Xevi Camp Prime va estudiar bateria i piano al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa. L’any 1999 participà al Seminari Internacional de Jazz de l’Escola Municipal d’Igualada i el 2002 al Curs de bateria a la Escuela Internacional de Arte de la Habana (Cuba) amb el bateria Walter Doval i de percussió al Instituto de Arte Superior de Cuba amb el percussionista Jorge Leiva.
Com a instrumentista, ha treballat amb Santané i la seva gran orquestra (1994), La Tribu de Santi Arisa (1995), el grup de teatre Gog i Magog (del 1995 al 1997), grup de versions De noche (del 1997 al 2006) i el grup SAPO.
També ha acompanyat figures com Manel Camp, Gossos, Joan Isaac, Albert Pla i Maria del Mar Bonet.
Actualment toca amb els grups de jazz Odd Trio i Tok de Prop, Dolo Beltran (Pastora), el grup de versions Zàping, el grup de versions PHABBA (covers d’ABBA) i Coll@ge.
Ha participat en l’enregistrament de diferents discos amb artistes com Damià Olivella, Juan Vida i Albert Montoliu.
Des de 1995 també ha impartit classes de bateria a diverses escoles de música.

PERE BARRERA

Pere Barrera González es va formar en solfeig, baix elèctric i harmonia al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa i posteriorment va ampliar els seus estudis a l’Espai Musical Avinyó de Barcelona.
Ha participat en diversos projectes musicals de jazz i música tradicional i popular i ha col·laborat en diferents enregistraments.
Membre del grup Odd Trio i col·laborador amb altres formacions, des del 1992 és professor de baix elèctric a l’Escola Municipal de Música de Sallent i a l’Esclat de Manresa.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

Hi haurà servei de bar.
Es serviran begudes, alguna cosa per picar i biquinis.
El bar funcionarà abans de començar l’espectacle, durant la mitja part i en acabar el concert.

El recinte s’obrirà a les 21 h.

Les entrades no són numerades.

En cas de mal temps, l’espectacle es farà a Cal Llovet.